Vitlök och morots canneloni

Canneloni är fyllda pastarullar, här är en god version.

 

6 st lasangeplattor  (helst färska, annars koka i ca 7 min.)
300 g quornfärs
2 st morötter
1/2 lök
1 pkt philadelphia ost vitlök


1 burk krossade tomater
4 st vitlökar
kryddor

25 g smör
1 1/2 msk mjöl
mjölk

 

Stek lök, quorn och morötter. Tillsätt philadelphiaosten och krydda.
Hacka vitlök grovt och blanda ner i krossade tomater, krydda.
Gör bechamelsåsen.
Fyll lasangeplattorna med quornfyllningen och lägg i en form, med lite bechamelsås som grund.
Häll över den kryddade tomatkrossen och toppa med bechamelsås och ost.
Låt stå i 225 grader i ugn tills osten är gyllenbrun.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0